Alle må få muligheten til å delta

Postet av Bryne Håndballklubb den 6. Sep 2020

Gjennom Sparebankstiftelsen SR-Bank kan Bryne Håndball tilby å få dekket kostnader til deltakelse. Alt fra utstyr, kontigent, treningsavgift og eventuelle reiser kan dekkes. 

Behandlingen av søknader er konfidensiell og blir behandlet anonymt. Ingen trenere, oppmenn eller andre blir informert om hvem som mottar støtte. Søknadene behandles av ett styremedlem i Bryne Håndball. 


Send din søknad til allemed@brynehk.no 

Det finnes også støtteordninger gjennom NAV og andre institusjoner som f.eks. Røde Kors. De som har muligheten til å få støtte gjennom NAV, skal primært benytte seg av dette.


Pervin Khalil er ansatt som prosjektleder for «Alle med i Time», og skal bistå alle lag/organisasjoner i Time kommune med informasjon og råd om hvilke økonomiske ordninger som finnes. Hun kan kontaktes på tlf.921 39 711 eller epost: pervin.khalil@time.kommune.no


0 Kommentar

Foreldrevett

Postet av Bryne Håndballklubb den 14. Mar 2019

Velkommen til håndballfamilien!

Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Du vil få nye venner og knytte kontakter til nye miljøer. Sammen vil dere oppleve trivsel, hygge, og ikke minst spenning, både på og utenfor håndballbanen.  Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.

Trygghet, trivsel og glede er grunnpilarene. Det å sammen takle medgang og motgang eren viktig utfordring. La oss sammen utvikle håndballmiljøer der travle, trygge barn trives.

Les mer her: Foreldrevett hos NHF0 Kommentar

Treningstider og smitteverntiltak tor trening i Timehallen

Postet av Bryne Håndballklubb den 6. Jul 2018

Treningstider i Timehallen og Brynehallen fra 09.11.20Minner om at alle må følge smitteverntiltkene: Smitteverntiltak BHK .docx


Her er oversikt over ansvarlig for hvert lag: LaglederOversikt-2020_2021.xlsx

Instruks for smittevern under kampavvikling: Instruks smittevernansvarlig.docx
0 Kommentar

Personvern

Postet av Bryne Håndballklubb den 24. Mai 2018

Norges Idrettsforbund har vedtatt en norm for å være kompatibel med den nye personloven som trådde i kraft mai 2018 (GDPR). 

Bryne håndball er medlem av NFF og følger samme norm. 

For spørsmål, presisjoner eller mer informasjon, kontakt klubbleder på epost:
post@brynehk.no

Norm for behandling av personopplysninger og informasjonssikkerhet.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline