Treningstider 2018/2019

Postet av Bryne Håndballklubb den 6. Jul 2018

Små endringer kan forekomme. Følg med på hjemmesiden/facebooksidenPersonvern

Postet av Bryne Håndballklubb den 24. Mai 2018

Norges Idrettsforbund har vedtatt en norm for å være kompatibel med den nye personloven som trådde i kraft mai 2018 (GDPR). 

Bryne håndball er medlem av NFF og følger samme norm. 

For spørsmål, presisjoner eller mer informasjon, kontakt klubbleder på epost:
post@brynehk.no

Norm for behandling av personopplysninger og informasjonssikkerhet.pdfSvane og Quart 2018

Postet av Bryne Håndballklubb den 10. Mai 2018

Sesongen er over for i år, og vi kan oppsummere mye bra både sportslig og sosialt i Bryne håndball!

Siste helga i april reiste de eldste, fra 12 til 16 år til Ålborg og Svane cup i Danmark.
Først var det 3 busser med spillere fra 9 til 11 år som reiste til Kristiansand og Quart cup.

I Kristiansand overnattet alle Brynelaga sentralt på Katedralskolen ved Gimlehallen. På kvelden var det pizza, disco og konsert med Adelen m. flere. Lagene får tur i Dyreparken mellom slagene, og det sosiale sto i høysetet. Som mor til ei førstereis 9-åring var jeg spent på dette med å reise og overnatte alene, og måtte ta turen innom skolen for å sjekke. Men med alle disse gode, omsorgsfulle trenere og lagledere som var med, og alle de eldre Brynespillerene som sprang i gangene, så var det ikke behov for mor!

 
Alle kamper spilles i Sørlandshallen, som gir gode sjanser for å få med seg mange Brynekamper. På banen var det mange gode sportslige resultat, individuelle prestasjoner, knepne tap og overlegne seiere. Verdt å nevne at vi utmerket oss i hele sørlandshallen med brynedrakter og Brynefolk hvor vi enn gikk!

 

Danmarksturen for de eldste startet med nattbåt til Hirsthals, frokost på hotell og shopping på Bilka.

Er usikker på om det var salg på Capri-Sonne, så kanskje vi ikke oversteig kvoten i år!
Svane-cup er en stor turnering med mange haller og mange kamper. Alle kommer til et Elite, A eller B-sluttspill, så kampene startet allerede fredag. 

J01 hadde et tidlig feilskjær og endte i A-sluttspillet. Her vant de overlegent i finalen, noe som vitner om at de nok hadde gjort det veldig bra også i Elitesluttspillet! Førstereislaget J05 gjorde en strålende debut, og slo til med sølv i elitefinalen! Også flere av de andre lagene gjorde det bra i både kvart og semifinaler, og viste flere gode prestasjoner som lag og individuelt.

I år var vi ekstra bøsne over å ha med et guttelag, G05, det gjør seg godt blant den store hopen av jenter!

 Totalt sett, med inspirerende trenere og lagledere, frisk, sunn ungdom og masse godt humør så takker Bryne håndballklubb for alle dere som representerer klubben så flott og levendegjør verdiene våre! Spensitige, svoltne og veldig rause folk!

Merete, leder Bryne håndball

 Bilder: privat og fra Svane-cup

 

 

 

 Christian Berge til Bryne håndball

Postet av Bryne Håndballklubb den 9. Feb 2018

Mandag 12.2 får Bryne håndball fint besøk!
Herrelandslagstrener Christian Berge kommer lettere impulsivt til Bryne til glede og inspirasjon for trenere og resten av klubben.
Mandag kl 18 vil han gjennomføre en treningsøkt med Gutter 07 i Timehallen. Tribunen er åpen for alle som har lyst til å komme å se på! Etter treningen vil trenerne får et mer eksklusivt møte med Christian hvor de vil utveklse erfaringer og meninger.
Til tross for vinterferie, håper vi trenere, spillere, foreldre og andre har mulighet til å få med seg treningen!SPAREBANKSTIFTELSEN

Postet av Bryne Håndballklubb den 8. Jan 2018

Bryne håndball er heldig mottaker av 25 000 kr fra Sparebankstifelsen SR-bank! Dette er penger som er øremerket til de av våre spillere som av en eller annen grunn trenger hjelp til å dekke kontingent, treningsavgift, lisens eller turnering.  Bryne håndball setter stor pris på tiltaket og håper det vil være til nytte for de som trenger det!KÅSEN ROMJULSCUP

Postet av Bryne Håndballklubb den 8. Jan 2018

Bryne hadde som vanleg med lag i Kåsen romjulcup. 
Det var lag fra 12 til 16 år og alle sto på med god innsats!
Til slutt var det to lag som nådde heilt til topps, J12 vann 13-10 over KFUM  og J15/16  vann 16-17 over Forus/Gausel. 
Gratulerer!

J12 (foto Jærbladet).

J15/16 (foto Jærbladet).Levert av IdrettenOnline