Svane og Quart 2018

Postet av Bryne Håndballklubb den 10. Mai 2018

Sesongen er over for i år, og vi kan oppsummere mye bra både sportslig og sosialt i Bryne håndball!

Siste helga i april reiste de eldste, fra 12 til 16 år til Ålborg og Svane cup i Danmark.
Først var det 3 busser med spillere fra 9 til 11 år som reiste til Kristiansand og Quart cup.

I Kristiansand overnattet alle Brynelaga sentralt på Katedralskolen ved Gimlehallen. På kvelden var det pizza, disco og konsert med Adelen m. flere. Lagene får tur i Dyreparken mellom slagene, og det sosiale sto i høysetet. Som mor til ei førstereis 9-åring var jeg spent på dette med å reise og overnatte alene, og måtte ta turen innom skolen for å sjekke. Men med alle disse gode, omsorgsfulle trenere og lagledere som var med, og alle de eldre Brynespillerene som sprang i gangene, så var det ikke behov for mor!

 
Alle kamper spilles i Sørlandshallen, som gir gode sjanser for å få med seg mange Brynekamper. På banen var det mange gode sportslige resultat, individuelle prestasjoner, knepne tap og overlegne seiere. Verdt å nevne at vi utmerket oss i hele sørlandshallen med brynedrakter og Brynefolk hvor vi enn gikk!

 

Danmarksturen for de eldste startet med nattbåt til Hirsthals, frokost på hotell og shopping på Bilka.

Er usikker på om det var salg på Capri-Sonne, så kanskje vi ikke oversteig kvoten i år!
Svane-cup er en stor turnering med mange haller og mange kamper. Alle kommer til et Elite, A eller B-sluttspill, så kampene startet allerede fredag. 

J01 hadde et tidlig feilskjær og endte i A-sluttspillet. Her vant de overlegent i finalen, noe som vitner om at de nok hadde gjort det veldig bra også i Elitesluttspillet! Førstereislaget J05 gjorde en strålende debut, og slo til med sølv i elitefinalen! Også flere av de andre lagene gjorde det bra i både kvart og semifinaler, og viste flere gode prestasjoner som lag og individuelt.

I år var vi ekstra bøsne over å ha med et guttelag, G05, det gjør seg godt blant den store hopen av jenter!

 Totalt sett, med inspirerende trenere og lagledere, frisk, sunn ungdom og masse godt humør så takker Bryne håndballklubb for alle dere som representerer klubben så flott og levendegjør verdiene våre! Spensitige, svoltne og veldig rause folk!

Merete, leder Bryne håndball

 Bilder: privat og fra Svane-cup

 

 

 

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline