Pressemelding

Postet av Bryne Håndballklubb den 31. Aug 2014


 Det er med et stort smil at Bryne HK kan introdusere Stavangermannen Jo Svendsen som ny Hovedtrener for Bryne HK sitt Dame lag i 2. Divisjon.
Jo er 37 år og har 17 års erfaring som spiller i Toppdivisjonen i Norsk Håndball for bl.a Viking. Til daglig er Jo konseptutvikler for Capone Gruppen i Stavanger. 

Etter at tidligere trener Terje Stikholmen sa opp sin kontrakt i Januar, har Bryne HK vært på utkikk etter en trener som tidligere ikke har vært aktiv i håndballen på Jæren. En person som kan komme til Jæren med ny inspirasjon og nye ideer på hvordan en skal utvikle håndballen videre. 
Vi har nå skutt Gullfuglen. Jo har signert kontrakt for 1 år, med opsjon på 1 år. 

Jo’s hovedoppgave som trener er å dra fram flere av våre nye unge spillere som vokser frem i klubben. Vi har blant annet Maren Gabrielsen som er tatt opp på TMT(olympiatoppen) linja i håndball ved St. Svithun vgs. fra høsten. Videre har Iril Johansen denne sesongen deltatt på Regionale landslags samlinger for J98 – som 99 modell.

Flere av jentene i 99 og 98 årsklassen kommer til å trene med Dame A laget, for å dra nytte av den store erfaringen som er i dette laget. Her er det spillere som har spilt i Toppdivisjonen i norsk håndball. 
Videre har vi flere gode spillere i disse årsklassene, samt mange gode J 2000 og 2001 modeller som kommer frem i løpet av de neste sesongene.

Bryne HK har som sportslig mål i sesongen 2014/2015 å være Jærens beste håndball klubb på jente/dame siden.

I 2025 skal vi være en av Norges beste Håndball klubb. Dette skal oppnås ved hjelp av å skape håndball glede i klubben. Unge talent skal ønske å spille for Bryne HK, fordi de ser at vi har stor glede i klubben. Dette skal vi oppnå ved å følge vår Visjon og våre verdier.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline