Bryne-håndballen vil ikke la seg knekke

Postet av Bryne Håndballklubb den 11. Mai 2016Trener Jo Svendsen jobber med å sette sammen en opprykkskandidat neste sesong.

Etter 22 seire av 22 mulige i serien, gikk Brynes håndballdamer på en skikkelig smell i opprykkskvalifiseringen i Bergen for halvannen uke siden. Laget må ta fatt på en ny sesong i 2. divisjon.

– Vi hadde en kanon sesong, men det som skjedde i Bergen var utrolig skuffende. Vi reiste med 11 spillere og Kristiane Knutsen hadde vært syk. Det er ikke unnskyldninger, men det er med på å forklare hvorfor vi tapte mot lag som egentlig ikke er bedre enn oss, sier trener Jo Svendsen.

Sitter på gjerdet

Mange lurer på om laget vil rakne nå. Det går rykter om at både eldre og unge spillere gir seg.

– En del spillere sitter på gjerdet og venter. Per i dag er det vel bare Marianne Mellemstrand Bore og Gro Beate Hamre Stangeland som har signalisert at de slutter. Jeg tror ting kommer til å falle på plass i ukene som kommer. For halvannen uke siden så det mørkt ut, men nå ser vi fremover, sier Jo Svendsen.

Jobber med nye spillere

Han er godt i gang med arbeidet med neste års lag. Før ting er på plass, vil han si så lite som mulig, men han legger ikke skjul på at det jobbes med å få inn spillere som kan forsterke laget.

– Jeg er her fordi klubben vil satse. Målet er å ha et lag som kan kjempe om opprykk også neste sesong, slår Svendsen fast.

Han er klar på at det må trenes mer neste sesong. To treninger i uka er for lite.

– Vi har skapt en vinnerkultur. Nå må vi skape treningskultur, understreker Brynes trener.

Nøkkelspillere avventer

To av de viktigste brikkene i årets lag, Kristiane Knutsen (17) og Kari Ann Røgenes Bjørnsen (38), sitter på gjerdet.

– Jeg har ikke fått et tilbud eller hørt noe om opplegg fra Bryne for neste sesong enda, men satser på at det kommer etter hvert. Jeg må se hvordan opplegget blir før jeg bestemmer meg, sier Knutsen, som kom til Bryne fra Sola før denne sesongen.

– Jeg vet ikke så mye enda. Laget har fri til etter 17. mai, så regner med at vi vet mer da, sier Røgenes Bjørnsen, som ikke utelukker at hun gir seg som håndballspiller etter en lang karriere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline